Frisörbesök

 
Igår var det äntligen dax för Simone att få gå till frisören. Hon gillade det skarpt och fick fin rosa färg i håret. Det var bara topparna som klipptes, men hon var ändå riktigt sur när hon skulle gå och sova eftersom hon nu tyckte hon hade kort hår! Dessutom var luggen för lång (den är också på utväxt…). Det går nog aldrig att få en 3-åring riktigt nöjd tror jag…
 
 
Så här fin blev hon i alla fall! (bortse från grimastävlingen…)
 
Nästa dag var det i alla fall hårstyling på hög nivå (blev t o m sen till dagis). Toffsarna skulle vara som Engla och Skilla brukar ha, det var instruktionerna jag fick. Den här gången blev hon faktiskt nöjd!
 
 
Efter klippningen kom Viktoria på besök. Och det gick faktiskt riktigt bra den här gången!! Simone blev bara ledsen en gång (eller kanske 2…., men andra gången var det snabbt avhjälpt). Så det får man nog beteckna som lyckat. Det är nog inte så lätt att vara 3 och ha en stark vilja. I morse rök den oöppnade 1kg västerbottensosten i golvet efter att hon förstått att vi inte skulle öppna den till frukost och dessutom rev hon ut alla våra sängkläder. Jag tror hon har lite temprament vår tjej .
 

Lämna en kommentar